Forside
Huset
Indkob
Byen
Mad
Transport
Udflugter
Sport
Restauranter
Helligdage
Vejret
logon
Huset er anskaffet til eget brug i sommeren 2004.

Fra parkeringspladsen går man ind i en lille entre, hvor der er adgang til toilet og til køkken. Der er åbent til stuen og nedgang til underetagen. Stuen indeholder bla. en hjørnesofa, TV med Chromecast og internet. Fra stuen er der udgang til en altan, hvorfra man kan nyde udsigten over Middelhavet og det grønne område med mange subtropiske frugttræer. Altanen kan overdækkes af en markise.


Fra entreen går man ned af en spindeltrappe til underetagen. Til venstre ligger det ene soveværelse med dobbeltseng str. 180x200, værelset har et par hvilestole og har udsigt til Middelhavet. Til højre ligger det andet soveværelse med dobbeltseng str. 160x200, stole og bogreoler. Begge værelser har airconditionering med mulighed for afkøling sommer og opvarming på de kolde dage. Badeværelset ligger ligefremme med bruskabine. I trapperummet findes vaskemaskine og rengøringsartikler mm i skab og skuffer.
Se grundplan af huset Se kort over bebyggelsen .
soveværelse 1 soveværelse 1 soveværelse 1
Soveværelse 2 soveværelse 2 Soveværelse 2
badeværelse badeværelse badeværelse
Stue Stue Trapperum
Stue Stue Trapperum
husets indgang husets indgang husets indgang
På terassen har vi et glasbord med 4 stole samt 2 positionsstole. Der er en mindre Weber gasgrill, og et arbejdsbord, så man "kan gå i køkkenet udendørs".